Pentru  o afacere de succes

Partenerii sunt esențiali

Personalul nostru bine pregătit vă stă la dispoziție cu informații și cunoștințe pentru a vă ajuta să faceți cea mai potrivită alegere în ceea ce privește cumpărarea produselor din portofoliul nostru.

Încercăm zilnic să vă aducem cele mai mici prețuri și o calitate cât mai bună a serviciilor.

Prețuri speciale

Negociem cu furnizorii noștri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri.

Echipă competentă

Consilierii noștri de vânzări sunt dedicați satisfației clienților noștri.

Operativitate

Totul într-un singur loc pentru eficiența și productivitatea afacerii dvs.

Începuturile

S.C. Harivex Com S.R.L. a fost infiintata in anul 1994. In cei peste 20 ani de activitate in comert am crescut odata cu clientii nostri, dar mai ales pentru acestia.

Initial compania a debutat cu un stand in Complexul Comercial Rozita din localitatea Scheia, Judetul Suceava. Insa dorinta de a aduce comertul en-gross la un alt nivel ne-a incurajat sa facem primul pas in extindere. Astfel am achizitionat un spatiu mai incapator pentru a ne desfasura activitatile, reusind implicit sa ne marim portofoliul de clienti si de produse.

Evoluția

Cel de-al doilea pas a avut loc in anul 2006, cand am realizat ca numarul tot mai mare de clienti si nevoia acestora de servicii de calitate nu mai este satisfacuta de respectivul punct de lucru. Am demarat in acest sens o ampla actiune de renovare si extindere, ce s-a finalizat un an mai tarziu. Am marit si modernizat showroom-ul astfel incat fiecare client sa se simta important, de ce nu, ca acasa. Am dublat spatiul de depozitare in dorinta de a oferi clientilor aproape orice produs isi doresc si la un pret cat mai bun.

Continuitate

Si cum nimic trainic nu se poate construi fara oameni de calitate, incercam mereu sa avem in echipa noastra angajati bine pregatiti, gata sa raspunda celor mai exigente dorinte ale clientilor. In acest fel ne-am creat un renume pe piata atat in ceea ce priveste promptitudinea echipei de facturare dar mai ales in rapiditatea cu care este pregatita marfa clientului.

Vizitează-ne

Str.Humorului, Nr. 101,
Loc. Șcheia, Jud. Suceava

Program

L-V: 7:30 - 16:30
S & D: închis